Showbiz

Kim Kardašijan je odlučila iznajmiti kupaći kostim na 72 sata jer su svi poludjeli kada su vidjeli kako izgleda njen kupaći..

Kim Kardašijan je nedavno imala na sebi kupaći kostim za kojim su mnogi poludjeli i jendostavno nakon svega ona je odlučila da će ponuditi da iznajmljuje svoj kostim na 72 sata.

Kim Kardašijan je na sebi imala mali Chanel kupaći kostim koji joj je jako dobro stojao ali je nekako baš minijaturan i mali kostim.

Kim Kardašijan uvijek imala tako poseban način reklamiranja poznatih brenodava koje je ona oduvijek nekako najbolje reklamirala s obzirom na samu činjenicu kako dobor izgleda i kako ima ovakav izgled i ljepotu.

Naime ona je u većini sluičajeva stavljala u prvi plan svoje bujne obline koje naprosto privlače veliku pažnju gdje god da bi s eona pojavila.

Ona je na web stranici trgovine El Cycer koja se nalazi u Los Anđelesu stavila ponudu da svoj kostim iznajmljune na 72 sata i zaista su mnoge djevojke poludjele kada su ovo vidjele jesu oduvijek imale želju da nose nešto šti je ona nosila bez obzira na to što je to neko već i prije njih nosio samo im je bilo važno da znaju da se radi o istoj stvari.

Nekim nije bila jasna činjenica kako se djevojke usude da urade nešto ovako i na ovaj način te kako im je uopšte zanimljivo da neko može da bude spreman da uradi ovakve sulude stvari jer je zaista suludo ludjeti za stvarima koje je bezbroj osoba nosilo a najmanje Kim.

Kim je oduvijek imala veliku slavu i popularnost na kojoj su joj mnogi zavidjeli i pitali se kako ona uspijeva u tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *