Showbiz

Konačno se saznalo šta je JELENA TRAŽILA OD SUDA!! Ceca se raduje jer joj nije uspio PAKLENI PLAN…

Nedavno je bilo suđenje Jelene Karleuše i Cece Ražnatović koje se vrlo brzo završilo jer je Jelena tražila izuzeće da bi mogla da izađe iz sudneice i da se suđenje prekine.

Naime nakon što je Jelena Karleuša tražila izuzeće od Suda urađena je detaljna procedura i obrada te je sud odlučio da će da odbije njeno izuzeće s obzirom na to da nema dovoljno dokaza u zahtjevu koji bi mohli da odobre to i koji se slažu da ovo što ona zahtijeva ima smisla.

Naime Jelena je odlučila da će tražiti drugog sudiju da joj sudi s obzirom an to da ona sumnnja da je ovaj sudija suviše pristan sa Cecim i da neće moći da odoli a da ne bude previše pristan sa njom i da donese presudu u njenu korist.

Naime o je Jeleni advokat je tvrdio da ovaj sudija njega pogrešno usmjerava da brai svoju stranku kako bi oni na taj način izgubili slučaj.

Nakon svega doneseno je rješenje u kojem piše da su ovo sumanute riječi i da nema dokaza koji ovo potkrepljuju i da će Jeleni da nastav da sudi isti sudija tako da će suđenje ponovo uskoro da bude.

Ceca se naravno posebno obradovala kada je ovo čula jer je znala već o čemu se radi i sve ovo joj je bilo posebno smiješno od nje.

Ali svjesna je da Jelena sve ovo radi samo da bi privukla pažnju na sebe i da bi pobijedila ali Ceca joj obećava da će ona morati da se bori sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *