Showbiz

KORONA JE STIGAO i u HRVATSKU.. Evo šta je PREMIJER rekao na sve to!!

Naime Korona virus iz dana u dan hara cijelom zemljom i mnogi su u strahu šta i kako i na koji način bi moglo da se desi i kako stvari i na koji način funkcionišu.

Naime u Rijeci je hospitalizovano čak 9 osoba koje su radile u jednoj od italijanskih tvornica i oni su odmah poslani na sva potrebna testiranja kako bi se saznalo o čemu se radi i na koji način je moguće liječiti ove pacijente.

Naime premijer Andrej Plenković je otkrio da je zabilježen jedan slučaj u Zagrebu i da se radi o muškarcu koji ima bolest blažeg tipa.

Naime on je za sada dobro ali mora ostati na cjelokupnom testiranju i promatranju nakon svega što se i kako do sada i na koji način desilo i kako stvari funkcionišu.

Naime za sada se ne zna gdje je i tačno taj pacijent ali on je porijeklom iz Zagreba i sada će se poduzeti sve mjere kako bi se saznalo kako i na koji način je potrebno da se riješi i liječi ovo stanje i šta je potrebno da se uradi i na koji način.

Niko do sada nije mogao da vjeruje da je nešto ovako moguće da se desi i na ovakav način te ovakvom brzinom da se stvari odvijaju.

Neke stvari koje su se u međuvremenu desile i saznale su na mnoge uticale što su odmah priznali i otkrili do sada.

Sada se radi sve što je potrebno kako bi se ovaj slučaj riješio i kako bi se izbjegle neke stvari i neki problemi kao što je ovo bilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *