Showbiz

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ je STANIJI poručio da se dobro pripremi za ulazak u ZADRUGU 3 sa njim.. To će biti prilika da joj naplati za sve…

Stanija Dobrojević je na Farmi 6 odnijela glavnu nagradu koju je trebalo da podijeli sa Kristihanom jer njih dvoje su imali neki dogovor kojeg su trebali oboje da se drže ali Stanija ga na kraju izradila i nije ispoštovala dogovor onako kako je to trebalo da bude.

Stanija je već otkrila kako ona ima u planu da uđe i u Zadrugu 3 i da je saznala da će u novoj sezoni da bude i Kristijan Golubović te kako je sigurna da će biti itkekao zanimljivo a pogovoto njima dvoma kako će da bude zanimljivo.

Naime ona je sa njim imala žestok okršaj i silne svađe nakon svega što je uradila i kako mu je ona uradila ovo.

Stanija je priznala da je znala da će u Zadrugu 2 ući i Kristijan Golubović ali joj nije jasno zašto on nije došao i ušao u rijaliti nije joj jasno i ne zna.

Naime oni su se dogovorili da će ući i u Zadrugu 3 zajendo ali da bi ušli zajendo oni su tražili poseban honorar za sebe a radi se o 50.000 eura.

Naravno te pare su tražili da dobju unaprijed kako bi mogli da vjeruju da će sve poare dobiti onako kako žele i kako traže.

Nada se samo da će Kristijan da izađe iz zatvora dok ne budu trebalid a uđu u rijaliti jer je on već duže vrijeme u zatvoru.

Stanija je od nedavo počela da se malo igra sa Markom koji je nedavno pokazao da mu se Stanija itekako sviđa i da bi on radio bio sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *