Showbiz

Kristina KIJA KOCKAR isprozivala SLOBU javno a pogledajte šta mu je uradila…

Kristina Kija Kockar je nedavno na svom Instagramu podijelila story na kojeme je napisala dosta toga kako bi s eobračunala sa Slobodanom Radanovićem koji je bio njen suprug. Niame ona je do sada bila suzdržana i nije htjela ništa da komentariše u vezi njegovog ponašanja.

Nakon što je vidjela i čula šta je on rekao o njoj odlučila je da će mu odgovoriti na sve to i reći šta ona misli o svemu tome jer joj je više dosadilo da sluša ružne priče o sebi.

Naime ona je napisala sve šta misli o tome i šta je saznala o Slobi i nikad anije htjelad a to otkrije nego je čuvala za sebe.

Ona je napisala i poručial fanovima njenog privatnog života da je vrijeme da je ostave na miru i da prestanu da pričaju loše stvari o njoj.

Naime njena karijera i njen privatni život su samo njena stvar i niko ne treba da se miješa u to jer je to njeno.

Osim toga ona je odlučilad a sada kaže sve o Slobi jer više nije mogla da sluša i gleda kako se on ponaša kao neki svetac a zapravo o Luni i ostaluima govori sve najgore a pretvara se kao da nije tako.

Naime imala je želju da ovo što se desilo izemđu njih riješe u svoja četiri zida ali s obzirom na to kako je on krneuo ovako da se ponaša odlučila mu je vratii istom mjerom.

Svim osobama koje su je javno blatile i govorile svakojake stvari o njoj poručila im je da im je bolje da je ostave na miru i da se bave svojim stvarima i svojim životom jer je to za njih najbolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *