Showbiz

Kristina KIJA KOCKAR je dobila PRIJETEĆE PORUKE kako će je UBITI!! Danima ne smije izaći iz stana a pogledajte ko joj je ovo uradio..

Kristina Kija Kockar je nedavno podijelila na svom storiyu jedan jako ružan sadržaj koji je napisao jedan od novinara te je ona odlučila da to podijeli.

Ona je saznala ko je novinar koji je do sada širio brojne laži i neprijatnosti o njoj tako da mu je odlučila da se osveti i pokaže mu da ne može ovako da se ponaša prema njoj.

Ismijavao je zbog vidoe klipa koji je napravljen prije čak 12 godina i to je napravljeno čak dok je bila u srednjoj školi i niej joj jasno kako su uopšte došli do njega i na koji način.

Osim toga pisao je kako je ona neklutruna i kako nema ni trunke pravog vaspitanja i kako ne zna šta je dobro a šta ne u životu.

Treba da dođe NATO i da je uništi jer ovaj leša kao što je ona treba da se iskorijeni.

Poručio joj je i da treba da se obrazuje i da jedino tako može da postane poznata i da bude uspiješna pjevačica kao i ostale jer ovako je ništa i nikada ništa bolje neće moći ni da bude u svom životu a ovako samo ide na sreću da postane neko i nešto a ustvari je ništa.

Kada je vidjela sve ovo posebno se uplašila jer on njoj otvoreno prijeti da bi joj mogao da uradi oivakve stvari kako bi je se riješio.

Čim je vidjela šta i kako se dešava ona se uplašila i podijelila je ovo na svom Instagramu a radi se o novinaru iz Srajeva a njoj nije jasno zašto je čovjek ovoliko mrzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *