Showbiz

KRISTINA KIJA KOCKAR je na MATURU jednom dječaku došla sa PISEBNIM AUTOM kkao bi ga provozala a pogledajte šta je uradio on…

Kristina Koja Kockar je nedanvo otkrila kako je imala posebno zanimljivu scenu nedavno kada jioj se javio jedan dječak i proznao kao je ona njegov veliki fna i kako bi on imao želju da mu s eona pojavi na maturi.

Naime ona je do sada radila vbrojen humanitarne akcije i kojekakve stvari samo kako bi uspejakl u onome što joj je sada trenutno važno a sve osatlo je manje važno.

Naime ona je otrkila kako je u vemu tome naučila koliko je važna volja i kako je ona zaista pokretač svega o bez nje se ne mopže ništa.

Naime ona je priznala kakos e sada radovala posebno ovakvim stavrima i da bi dla sve od sebe da nekom epomogne jer ej to posebno usrećilo i ibradovalkoi.

Naime ovaj dječak koji dolazi iz Obrenovca joj se javio kako bi je pitao da li bi mu ona ispunuila želju i pojavila se i na njegovoj maturi u Obrenovcu.

Kija je napravo odlučila uiraditi to i obadovati ga.

Mnohis su sew pokazali a u kako neke osobe za koje ne vrijei da se ništa ni ne kaže a za to.

Kiaj je obukla na sebe crvenu haljinu i zavezala je kosu u visoki rep i izgledala j je zaista puno oizboljnije i kao prava djevojka kkao i bi se mopgla razlukovat i od ostalih.

Ona ej nakon izlaska iz rijakitija odmah sujedkovala u jendoj od muniratnih akciaj jer je to usrećuje i obraduje i kada vivi djecvu osjeća s epuno bolje i ljep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *