Showbiz

KRISTINA KIJA KOCKAR je nedavno ODLUČILA da će PROMIJENITI SVOJE ime nakon svađe sa SLOBOM…

Kristina Kija Kockar se nedavno ponovo posvađala sa Slobom Radanovićem ali sada je njihova svađa nekako bila najoštrija do sada i nikada se nisu ovako posvađali.

Ona je odlučila da će dati sve od sebe da nastavi dalje sama i da se sada potrudi da izgradi karijeru kakvu je oduvijek imala želju da jednog dana ostvari i da to bude ono što je ona oduvijek i htjela jednog dana da ima.

Naime niko se nije nadao da bi ona nakon rijalitija mogla da se bavi pjevanjem i da postane pjevačica, zaista to je nešto što je sve posebno iznenadilo i niko nije očekivao nešto ovako od nje.

Ona je odlučila da će da promijeni svoje ima na Instagramu da je neki ne bi mogli pronaći pod ovim novim inicijalima koje sada ima.

Neko je podijelio njene i Lunine fotografije sa matura te napravio kao neko poređenje, kada je vidjela to Kija se posebno naljutila jer smatra kako ovo nije ni malo u redu da joj neko napravi s obzirom na to da svi znaju koliko se ona trudi da bude bolja od nje.

Kija i Luna nakon svega što se desilo nisu ostale u dorbim odnosima i naravno još uvijek se svađaju zbog Slobe i svega što se desilo sa njim jer nisu očekivali da bi moglo da se desi nešto ovako.

Neke stvati nikada neće moći ni jedna od njih da oproste Slobi s obzirom na to koliko bola im je nanio do sada ali on se ni ne kaje zbog svega toga što im je do sada uradio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *