Showbiz

Kristina Kija KOCKAR priznala kako joj se ZLATAN IBRAHIMOVIĆ sviđa te da je novu pjesmu njemu posvetila!!

Kristina Kija Kockar je nedavno objavila svoju novu pjesmu koju je već neko vrijeme premala i radila je na tome da uradi jako dobar posao.

Naime nedavno je i objasnila kako je ona posebno oduševljena sa Zlatanom Ibrahimovićem te je ovu pjemsu koja se zove “Zlatan” odlučila da če nejmu da posveti.

Niko ovo niej očekivao od nej da bi ona mogla da prizna i da uradi s obzirom na to kako je ona do sada davala sve od sebe da bi uradila nešto ovako.

U jednom dijelu svoje pjesme ona kaže “Hoću da mi obojiš svijet u roze a da mi pišeš rime kao Džej Zi Bjonse” te je ona odlučila na taj stih da označi Zlatana Ibrahimovića te su se mnogi pitali šta bi ovo moglo njoj da znači.

Ali poznata činjenica je ta da je Zlatan već dugo godina u vezi sa Helenom koja je iz Švedske i on je sa njom čak 15 godina u vezi i naravno oni zajendo i ćive ali još uvijek se nisu vjenčali.

Zlatan Ibrahimović na ovo nije Kiji ništa odgovorio te je ona odlučila da če ankon sat vreeman da obriše ovu fotografiju kako ne bi ostala ignoirsana od njegove strane i naravno priznala je da nije ovo očekivala od njega ali eto oprostiti će mu ovo.

Zlatan je jako zgodan i rpivlačan muškarac koji zaista daje sve od sebe da bi uspio da ima ovakav izgled i njemu je itekako važno da on ivkao izgleda i da mu se mnogi dive kako i na koji način on uspijeva u svemu tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *