Showbiz

Kristina KIJA KOCKAR provodi vrijeme na BAZENU sa ovim muškarcem…


Kristina Kija Kockar je već neko vrijeme sama nakon što se rastalka sa Slobodanom Radanovićem i sada se svi pitaju ko bi mogao da bude muškarac koji će da osvoji njeno srce.

Kija je priznala da ima veliku želju da pronađe muškarca sa kojim bi mogla da bude sretna i zadovoljna ali nikako joj ne ide od ruke je ona želi da bude sigurna koga i šta ima pored sebe.

Nedanvo je podijelila fotografije u kupaćem kostimu te se vidi kako je sa njom na bazenima neki mušakarac koji je izgleda odogovoran za njenn osmijeh na licu koji je sijaoi zaista.

Kija je priznala da je oduvijek imala veliki želju da pronađe muškarca koji će da joj bude podrška i pomoć u svemu i da ga napokon uspjela pronaći ali nažalost još niko ne zna ko je ovaj mušakarc i što je sa njom na slikama i svi seputaju o kome se radi.

Nakon toga ona je zamiolila svoje pratitelje da je niko ne smara jer ona navodno ima slobodan dan i želi da se odmori tako da je sve ostalo nebitno sada.

Ona je naglasial da je svi ostave na miru osim jedne osobe, osim Nemanje koji je bio jedan od manekena u i njenom spotu za pjesmu Amorova strela i izgleda da ona ima nešto sa njim.

Nemanja Nikolić je vrijeme provodio sa njom anbazenima i ona tvrdi da su sada oni prijatelji i da tu nema više ništa osim toga i da je najbolje da je tako.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *