Showbiz

KRISTINA KIJA Kockar se rasplakala u EMISIJI pred svima kada je čula ovo… Kako joj je mogao uraditi ovo..

Kristina Kija Kockar je nedavno priznala kako je posebno razočarala i naljutila njena drugarica Ana Korać koja je bila sa njenim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem. Naime ona za ovo nije znala te kada je saznala nije mogla da vjeruje da je nešto ovako moguće.

Kija priznaje da nije očekivala nešto ovako od nje i da je ovo posebno naljutilo i iznenadilo od nje jer ipak ona se nije nadala da bi joj njena drugarica mogla da zada ovakav udarac u leđa.

Tvrdi da nema potrebe da priča više ovakve stvari o njoj i da je sve jasno i glasno, ona za nju više ne postoji i ne želi da čuje za nju.

Kija je priznala da više ni za Slobu ne želi da čuje jer i on je dosta toga uradio i razočarao je u svakom smislu te riječi i ne zaslužuje više ni da ga spominje.

Kija se sada na pomen njenog imena ni ne obazire i kada je neko spomene ona se ponaša kao da ni ne zna o kome se priča i kao da ona ne poznaje nikoga pod ovim imenom.

Ana je dosta toga dijelila sa njom i bile su nekako baš dobre drugarice i nije se nadala da bi nešto ovako jednog dana moglo da joj se desi i da je ovo posebno naljutilo i razočarala jer nije se nadala da bi ovako nešto mogla da uradi njena drugarica.

Ana Korać je još u rijalitiju i posebno se naljutila kada je vidjela da se sve saznalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *