Showbiz

KRISTINU KIJU KOCKAR čeka težak period!! Niko ne zna kako će se ona izboriti sa ovim… Pronašli joj još 2 nova tumora..

Kristina Kija Kockar je nedavno saznala da njeno zadravstveno stanje i nije baš najbolje kako je ona mislila da bi moglo da bude. Saznala je da ima tumor na dojci i odmah je išla na operaciju kako bi riješila svoje probleme.

Ona je u rijalitiju saznala da ima ove poteškoće i da će odmah morati na operaciju kako bi riješila ove probleme. Naime ona prije samo mjesec dana bila na redovnoj kontroli i nadala se da je sve ui najboljem redu i da će konačno moći da kaže da je zdrava i da je dobro ali saznala je da ima sva nova tumora ali najbokji specijalista ih nije učio na mamografu.

Tako da sada ukupan broj njenih tumora koje ona ima jeste 4 a jedan od njih je samo operisala i trebat će joj dosta vremena da sve to prevaziđe i preboli.

Naime ona tvrdi da je spremna na sve i da je spremna da uradi sve samo kako bi bila bolje i kako bi riješila svoje probleme koje je do nedavno imala.

Naravno dosta toga je uticalo na njeno ovakvo stanje i ona je sama svjesna da je i sama na neki način sebi uništila život i da neke stvari koje su joj se do sada dešavale su joj promijenile dosta toga i da ih niakda neće moći da promijeni i da ih riješi.

Kija je sada svjesna da mora dati sve od sebe kako bi riješila neke probleme koje je do nedavno imala u svom životu i da je vrijeme da sve to riješi i sredi nakon svega što joj se i kako joj se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *