Vijesti

Krv i dijelovi tijela na sve strane nakon jezive scene u domu ove porodice a evo ko je i kriv za to!!

Jučer se u Tuzli desile teška tragedija u kojoj je čovjek izbo svoju ženu sa nožem a radi se o Hajrudinu Zahiroviću i njegovoj ženi Dženiti Zahirović.

Naime osim toga ovaj čovjek je nakon toga odlučio da aktivira bombu i da ih ubije sve koji su bili u stanu a pored njih dvoje u stanu je bio njihov sin Adnan koji ima 20 godina.

To se desilo u tuzlanskom naselju Paša Bunar gdje su oni živjeli već duže vrijeme sa svojom djecom, imaju sinove blizance.

Naime nakon teške svađe koju he Hajrudin imao sa svojom suprugom u trenutku je uzeo nož i ubo je pa akda je shvatio pta je uradio odlučio se ubiti i raznijeti bombom.

Komšije zgrade u kojoj su oni živjeli su priznali da se u jednom trenutku samo začulo hlupanje a oni su pomislili da je tada nešto spalo pa je toliko hlupalo.

Vrlo brzo su vidjeli njihovog sina Edina ispred zgrade koji plače i doziva pomoć da mu neko spasi brata Adnana koji je unutra u stanu sa roditeljima.

Naime komšije su priznale da se nisu nadale ovome s obzirom na to kako je porodica Zahirović oduvijek bila mirna i kako su se fino i kulturno oduvijek ponašali te nsiu nikada imali problema ali kada su ovo vidjeli šta se desilo nisu mogli da vjeruju.

Njihov sin Adnan je odmah prevežen na UKC zbog daljeg liječenja kako bi mu spasili život.

Naime stan u kojem su oni bili je ostao u haotičnom stanju s obzirom da se ovaj čovjek razio sa bombom tako da su tragovui krvi i dijelovi tijela ostali svugdje po stanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *