Showbiz

KSENIJA BUJIŠIĆ, poznata voditeljica je na svijet donijela malu DJEVOJČICU a pogledajte i kako ona izgleda…

Ksenija Bujišić je nedavno postala majka i na svijet je donijela malu djevojčicu kojoj je dala ime Lara. Ona je već oko godinu dana bila u vezi u ostala je u drugom stanju.

Naime ona je na svom Instagramu redovno dijelila fotografije an kojima se mogao vidjeti njen trudnički stomak i zaista joj je lijepo pristajalo majčinstvo.

Naime ona je napisala kako joj je vrijeme nekako brzo prošlo i kao je već došla do odbrojavanja posljendjih dana trudnoće.

Ona je zaista prelijepa i mnogi su se pitali kako ona uspiejva da izgleda ovako lijepo i kako može da ima ovako lijep izgled.

Naime ona je redovno vježbala i posvećivala se svom poslu i kako bi mogla da ima ovakav izgled i ljepotu.

Bila je u vezi sa Veljkom Ražnatovičćem i mnogi su pomislili kako je ona ostala u drugom stanju sa njim ali ne nije nego je ostala u drugom stanju sa svojim novim momkom kojeg je pronašla.

Nije se nadlada da će ovako brzo da ostane u drugom stanju i sama je priznala da se iznenadila kada je saznala da je ostala u drugom stanju ali i da je to toliko usrećilo jer je već duže vrijeme imala želju za tim.

Kada je Veljko saznao da je ostala u drugom stanju odmah joj je čestitao na tome i priznao kako mu je vbaš drago da je i ona pronašla nekoga ko će moći da je usreći i razveseli u životu.

Neke stvari ne možemo predvidjeti a ni pomisliti da bi mogle da nam se dese u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *