Showbiz

Lepa Brena je kupila KRALJEVSKI APARTMAN u Budvi a njen restoran duguje velike pare za..

Lepa Brena se posebno raduje ljetu u vrelim ljetnjim danima koje ona provodi na moru i za koje bi dala sve samo da bude sretna i zadovoljna i da ima sve što joj je potrebno i što želi da ima u svom žviotu.

Naime ona je dva mjeseca već na Crbogorskom primorju sa sovjim suprugom i sinovima gdje uživaju maksimalno u njihovoj luksuznoj jahti koju su odavno kupili da bi mogli da uživaju na pravi način i onako kako to i žele.

Naime njihova jahta se nalazi u Budvi odnosno usidrena je u blizini Starog grada.

Naime oni su do sada ljeta provodili u luskuznim hotelima te su shvatili kako im je jahta ipak bolji izbor da trebad a je kupe za sebe da bi mogli da ućivaju kada god požele na njoj.

Naime sada je Brena odlučila da želi da ima i svoju nekretninu u Budvi i to u jendoj od najskupljih naravno ulica kao bi mogla maksimalno da uživa tamo i na prqavi način onako kako njoj i predstoji da ima i da terba da ima.

Ova nekretnina koju je Brena kupila za sebe je jedna od najskupljih u Budvi s obzirom na to da jedan kvadrat kiošta čak 4.000 eura.

Naime ona i Boba su se dvoumili oko toga da li da je kupe ili ne ali ipak nisu mogli da joj odole te su je odmah i kupili.

Naime oni maksimalno sada uživaju nakon toliko godina rada i truda koji su uložili u svoj život jer je njima sve to bilo itekako važno i bitno u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *