Showbiz

Lepa Brena je odlučila otkriti šta se zapravo dešava u životu njenog sina i snahe.. Ovo je mnoge iznenadilo!!!

Aleksandra Prijović je za sada uspjela da ostvari jako dobar kontakt sa porodicom Živojinović i uklopila se sa njima na pavi način i onako kako to ona želi i smatra da je potrebno.

Aleksandra je priznala da je ona na prvom sastanku sa Filipom bila malo slobodnija i da je ona prva poljubila Filipa jer ona nije htjela da to bude iako je on bio bolestan i nije htjeo da virus prenese na nju.

Naime tvrdi da je ona bila oduševljena sa Filipovom jednostavnošću i da je to ono što je oduševilo i nije mogla da mu odoli.

Tvrdi da s njim nikada nije imala problem komunicirati i da u koliko bi se desile neke stvari i problemi ona je uvojek mogla računati na njega da on sve to sredi na pravi način i eliminiše.

Naime onda činjenic ada zna da novac rasporedi na pravi način i onako kako je to potrebno i da je posebno sretna zbog toga.

Onda sa Brenom je do sada iamla jako dobru komunikaciju i njihovi razgovori bi dugo trajali i nikada nije imala problem da uradi i napravi nešto ovkao i da sve to podijeli sa njom i da zatraži neki savjet jer je ona za nju uvijek bila tu.

Ni sama nije mogla da vjeruje da će se stvari odvijati na ovakav način i ovako brzo i da je posebno sretna i zadovoljna zbog toga jer neke stvari koje su joj se do tada dešavale su itekako uticale na sve to i ni sama nije mogla da vjeruje da se sve to dešava na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *