Showbiz

Lepa Brena jedva prošla na MAC-ovoj dodjeli nagrada jer su joj ove kolegice oduzele mjesto…

Lepa Brena je do sada uradila puno toga u svom životu i na pravi način je napravila određene stvari i ni sama nije mogla zamisliti da će jednog dana da uspije uraditi sve na ovakav način i da će biti ovako zadovoljna i uspiješna.

Lepa Brena je privukla veliku pažnju na sebe sa svojim izgledom i sa svojim uspijehom koji je imala do sada. Naime ona je odlučila uraditi puno toga kako bi zablistala na MAC-ovoj dodjeli nagrada.

Naime ona je odlučila da će se fotografisati sa svojim kolegicama, Jelenom Rozgom i Ninom Badrić koje su imale veliku želju da se fotografišu sa ovom divom i da mnoge oduševe sa svim tim.

Nina je priznala da je oduvijek imala veliku želju da jednog dana zabilježi ovakvu fotografiju i da ima veliku uspomenu sa Lepom Brenom kojoj se itekako divi zbog svega što je do sada uradila i napravila.

Nije mogla ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Nina se fotografisala sa njom te je odmah pohvalila i njen parfem za koji tvrdi da se oduševila i odmah je i pitala o kojem parfemu se radi.

Nikada do sada nije imala problem s tim da otvoreno priča o nekim stvarima pa tako i kada je nešto ovako i na ovakav način u pitanju.

Nina Badrić je dobila nagradu koja je posbeno obradovala i oduševila jer ona se nije nadala da će baš ovu nagradu ona da dobije i itekako se iznenadila kada je sve to vidjela i saznala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *