Showbiz

Lepa Brena nije došla na svadbu CECINOG SINA.. Evo i zašto..

Naime Lepa Brena se nije pojavila na svadbi Veljke Ražnatovića jer je ona morala na putovanje u Maroko s obzirom da je imala tamo nastup.

Naime Ceca je proiznala da joj je njena kolegica Brena javila da neće moći doći na vjenčanje i da ne može nikako da se uskladi sa svojim vremenom i sa svim što je i kako do sada uradila i napravila.

Naime ona je oprostila njoj jer se nije pojavila na vjenčanju i naprosto ima razumijevanaj s obzirom da imaju isti posao kao i do sada tako da i njoj se moglo desiti nešto ovako.

Lepa Brena je priznala da je itekako oduševljena sa svim do sada što je uradila i napravila u svom životu a sa Cecom se nikada nije posvađala i ni nema u planu da to uradi.

Naime Ceca je bila jakos retna i vesela na svadbi svog sina i to su svi mogli da vide i priznali da je ovo moguće.

Ceca je jako vesele abila kada je vidjelaq svog kolegu Acu Lukasa koji je bio tako veseo i sretan kao da je u pitanju njegova svadba i maksimalno se potrudio da napravi jako dobru atmosferu.

Ono o čemu su svi pričali jeste činjenica kako se na vjenčanju pojavio sa atraktivnom plavušom koja je posebnu pažnju privukla na sebe sa svojim izgledom koji je itekako atraktivan i privlačan.

Neke stvari koje su se desile i na koji način je ona uspjela da uradi sve ovo u svom životu.

Pogledajte i sami se uvjerite u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *