Zanimljivosti

Lepa Brena pokazala svima kako izgleda njena luksuzna vila: Zlato, dukati, srebro, sve je u tom stilu!!!

Lepa Brena je velika javna ličnost i jedina pjevačica koja je uspjela mnogo u životu a da nije padala i nije imala neuspjeha. Lepa Brena je zaista uspješna žena i koliko je radila i mučila se govore njeni problemi sa mnogim današnjim upalama, bolesnim sinusima i grlom.

Lepa Brena je pred kamerama pokazala kako njena vila izgleda i unutra i sa vana. Dok je pričala sa novinarima, oni je bukvalno nisu ni slušali. Htjeli su svojim očima da vide svaki detalj i da to sve iskoriste kao dobar naslov u novinama.

Zaista je sve ostavilobez daha ono što su slikali. Neki danas samo mogu da sanjaju o ovome luksuzu a Lepa Brena je to sebi priuštila radeći cijeli život i nastupajući i na minusu i jakim temepraturama. Njen rad i trud su se isplatili, bar kada je materijalno u pitanju.

Ispred njene vile je polijepljena skupa crvena cigla koju današnji milioneri samo mogu da sanjaju. Brena je jedina koja to može sebi da priušti ali i da opravda novac koji je uložila u to.

Također, unutra je sve urađeno od zlata, pozlaćeno i posrebrenjeno je sve i nije istina da nije veliki čovjek. Iako ima mnogo, mnogo i daje. Bezbroj puta je ispala veliki humanitarac i ima mnogo nagrada kao najhumanija osoba na svijetu.

Svaka čast Lepoj Breni koja je uspjela da to sve postigne i da sve opravda. Ovo je malo koliko je zaslužila a i dan danas se bori za mladu djecu koja su oboljela. Zar nije i mnogo više zaslužila. Dokazala je da je Fahreta Jahić a da je Lepa Brena samo njeno umjetničko ime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *