Showbiz

Lepa BRENA sinu FILIPU priredila ovo za rođendan!! ALEKSANDRA nije očekivala ovo od nje…

Filip Živojinović je danas proslavio svoj 34. rođendan koji su mu prvo čestitale njegova druga majka i supruga Aleksandra Prijović. Naime on je napisao kako su njegove dvije voljene žene i koje su ga usrećile na poseban način.

Naime Aleksandra Prijović se do sada maksimalno trudeila oko svog braka i bila je spremna na sve samo kako bi imala ono što želi i kako želi da ima u svom životu.

Onda Viktor je podijelio njihovu zajendičku fotografiju iz mladih dana na kojoj se vidi kako su oni jako bliski bili i još dok su mladi bili i da će to uvijek i biti takio.

Lepa Brena je posebno sretna jer se njena djeca ovako slažu iako nisu od istih mjaki s obzirom na to da je Filip sin od njenog supruga kojeg je on dobio u prvom braku koji je imao.

Aleksandra Prijović se iznenadila akda ej vidjea šta je i kako Brena pripremila Filipu za rođendan jer nije joj govorila ništa o tome šta i kako ima u planu da kupi svom sinu.

Izgleda da su mogle da kupe isti poklon dok je ona ovka reagovala.

Aleksandra je priznala da je njen najsretniji dan u životu tajk kada je njenom suprugu i sinu rođendan i da su ini sad anajvažnije osobe koje ona ima u svom životu i da je za njih spremna da uradi baš sve.

Filip je napunio 34 godine i dio sada je on uspio dosta toga da istavri i u piogledu karijere i poridice jer je dobio nedanvo i sina i to je naravno njegov najveći ponos i sreća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *