Showbiz

Lepi LUKIĆ je njen suprug ostavio VELIKIO BOGASTVO a sada njegova porodica želi da sve to vrati… LEPA U VELIKIM PROBLEMIMA…

Lepa Lukić je ostala udovica prije tri mjeseca i sada ona ima brojne probleme sa nasljedstvom i imovinom koju joj je on odlučio ostaviti. Name ona je sa Milanom Milanovićem bila 19 godina u braku i dosta toga im se izdešavalo za to vrijeme dok su bili zajedno.

Naime Milan je već neko vrijeme živio u Kandi ali prilikom svakog komcerta svoje žene on bi se vraćao u Srbiju kako bi joj bio podrška i pomoć z u svemu ovome.

Naime on je odlučio ostaviti svo svoje bogastv Lepi Lukuć ali sad aona ima velike probleme zbog toga jer njegovi rođaci zahtijavaju da i oni dobiju određeni dio nekretnina s obziorm na činjenicu da su i oni dio porodice.

Naime Lepa se naljutila kada je čula za to jer kao ona sama tvrdi ni jedan od tih rođaka nije bio tu dok je njen surpug bio bolestan i dok se borio za svoj život.

Tvrdi da joj nije toliko stalo do novca jer ona ga ima dovoljno ali ne želi da ga da ovim osobama s obzirom na to da oni nikada nisu bili uz njega i nikada joj nisu bili u pomoći kao ni njemu.

Tvrdi da će da da sve od sebe da bi ona zadržala ciejlo nasljedstvo kao što je i njoj već to dodijeljeno da dobije i ima apsolutnbo pravo na to.

Lepa Lukić je do sada uspjela da postigne dosta toga u svom životu i njoj su ove pare sada ništa, više joj je stalo do tog ega i ponosa koji ima nego do para.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *