Showbiz

Lepi Mića IZNENADA NAPUSTIO ZADRUGU.. NIKO ne zna šta se zapravo desilo!!

Naime iznenada se desilo nešto ovako u rijalitiju i nikome nije bilo jasno šta i kako i zbog čega se desilo tada. Naime Lepi Mića je iznenada samo napustio rijaliti i to je sve što svi znaju.

Naime Filip Đukić je odmah pričao sa Stefanom Miloševićem te su se pitali šta se zapravo desilo sa Lepim Mićom te zbog čega je on iznenada napustio rijaliti i na koji način.

Oni su posumnjalu u to da je Miću nekoga izveo te da je on nešto krivično uradio i da je zbog toga sve ovo se desilo i to na ovakav način i ovako.

Naime Lepi Mića je oduvijek bio otvoren i pričao je o svemu i nikada mu nije bio problem priznati da je uradio nešto ovako i na ovakav način.

Neke stvari koje su mu se desile u međuvremenu su na njega posebno uticale da ni on sam nije mogao da vjeruje da je nešto ovako moguće.

Naime on je volio obično da se miješa u sve i da u sve bude upućen i onda je iznenada izašao iz rijalitija tako da svi sumnjaju u to da se nešto desilo zbog čega je on morao da izađe iz rijalitija.

U Zadruzi se situacija za sada smirila i nije bilo nekih priblema ali bez obzira na sve svi se ponovo pitali štaa se i dalje dešava i na koji način te da li su svi dobro ili nisu i zbog čega je Lepi Mića napustio rijaliti.

Pogledajte kako se sve to desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *