Zdravlje

Ljeto nam je stiglo, riješite se sami ZADEBLJALE KOŽE SA TABANA… Ovaj recept je zaista efikasan!!

Ova tinktura koju vi sami možete da spremite može da vam pomogne u više situacija i više problema a može da vam ukolni žuljeve, brazde, kurije oči, suhu i grubu kožu sa stopala i slično.

Ova gospođa ima čak 57 godina a tvrdi da se uspejla riješiti ovih probelama i da sada ima fine i glatke tabane.

Naime ispucale pete su danas prvo estetski problem sa kojim se bore žene a onda kasnije i problem sa bolovima koji mogu da nastanu nakon što vam u te bradze dospie prljavština i slično.

Naime osim toga zadebljanje koje se nalazi na vašim tbanima može da vam uspori i cirkulaciju kao i eleastičnost vaše kože i onda nastaje niz problema za problemom.

Da bi se riješili zadebljanja sa vaše kože možete da koristite i turpiju ili kamen plovućac koji vam itekako puno može da pomogne.

Naime ti je njabolje da radite kada je vaša koža koš menkana odnosno odmah poslije tuširanja.

Onda nakon što se otklonili sve mrtve satnice sa vaše kože možete da je tretirate sa maslinovim uljem koje će vam zaiista puno pomoći a možete da uzmete i kokosovo ulje jer je i ono također jako efikasno i djeluje.

Naime napravite sebi kuptu za stopala tako što pomiješate maslinovo ulje sa cvijetom lipe ili ružmarina koji vam mogu pomoći u cirkulaciji.

Osim toga posebno što vam ova kupka daje osjećaj relaksacije i odmora a i posebno i fino miriše što je također bitno i važno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *