Showbiz

Ljuba je mislila da je TRUDNA ali saznala je da joj se ovo dešava!!

Ljuba Pantović je neadnao iamla velike zdravstvene probleme a nije ni sumnjala u to šta i kako joj se moglo desiti i na koji način. Niame Ljuba Pantović je imala velike porobleme sa hormonima ali oan je prvo posumnjala u to da je ostala u durgom stanju.

Naime Ljuba Pantović je prvo posmila da je s jerdino to asociralo kada je vidjela da joj cuklus kasni nekoliko dana i jendono joj ej to palo na oamet a ni u krajnjem slučaju nije pomislild a je mmožda nešto krenulo po zlu sa njenim zdravljem.

Naime ona je saznala da ima cistu na jajnicima id a će moći jendino hirurški da je ostrani jer drugi način ne postiji.

Naime oan je odlučila da će to da urqadi nakon što se vrati sa odmora jer je shavtila kako je to tako najbolje za nju da urqadi.

Tvrdi da je oan u svojoj vezi sa Mirkom već doavno porestaola da pazi i jendostavno tako je odmah i pomislila da je ostala u drogom stanju i da želid a iam sukro bebu jer joj je to velika želja odavno bila.

Naime nije ni posmilila da bi nešpto ovkao loše moglo da joj se desi i da zapravo nejno zdravstveno stanje i nije baš najbolje i da trebad a oedmah iradi sve te rutinske pregleda da bi riješila sve ovo sveoje muke i porbleme id ab u kinačno mogla da kaže da je dobro i da nema nekih problema.

Poglčedajte i sami i uverite se u to kako s eona još nie počela debljati i da naranvo ije trudna .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *