Showbiz

Ljuba Perućica nije ni slutio da bi ALEKSANDRA mogla da dođe na njegovo vjenčanje… KADA JE VIDIO BIVŠU URADIO JE OVO…

Ljuba Perućica je nedavno odlučio da će da izgovorui sudbnosno DA sa svojom dragom izabranicom sa kojom je do sada uspio dosta toga da uradi i na koji način je on oduvijek imao želju da jednog dana uradi.

Naime on i Katarina Kolozeus koja je voditeljica na Hepi televiziji su odlučili da izgovore sudbonosno da.

Naime oni su svoje slavlje počeli u domu kod Katrarine kada su došli po nju.

Odlučili su da naprave pravo tradicionalno vjenčanje o kakvom su oduvijek maštali da ga imaju jendog dana u svom domu.

Naime Katarina je imala želju da njen dragi dođe po nju i da je uzme za sebe i da mu seobeća na vječnu vijernost do kraja svog života.

Naime ona je na sebi imala vjenčanicu kojom je privukla veliku pažnju jer je itekako istakla svoje grudi koje su bile nekkao baš upečatljive.

Ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Naravno ona je oduvijek imala ovako bujen grudi koje je odavno odlučila da poveća te je ugradila silikone i napravila ovo što sada ima.

Katarina je priznala kako je sa Ljubom uvijek bila srećna i zadovoljna sa svim do sada što su uradili i napravili zajedno i da je jedva čekala ovaj dan da mu se obeća.

Ni sama nije mogla da zamisli da bi joj se jednog dana moglo ostavriti nešto ovkao posebno, ova ljubav koju sojeća prema njemu.

Naime Ljuba je prije nje bio u vezi sa Prijvoićkom koja ga je iznenada ostavila i uplovila u vezu sa Filipom te on nakon toga niej imao nikoga baš dugo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *