Showbiz

Ljuba PERUĆICA SE OŽENIO SA voditeljicom KOJA JE dan prije vjenčanja POVEĆALA SVOJE GRUDI te unuštila svoj izgled…

Naime Ljuba Perućica je već neko vrijeme u vezi sa Katarinom Kolozeus te su sada odlučili staviti tačku na sve to i vjenčati se.

Oni su već neko vrijeme u vezi i zaista im je sve bilo u redu i jako su sretni od kako su zajendo te su išli na raznorazna putovanja kako bi ugodili sebi i imali ono što žele i kako žele.

Naime Katarina i Ljuba Perućica su od početka sovju vezu pokazivlai bez imalo sumnje u to da li će oni da uspiju i da li će oni moći da budu sretni i da li će uspjeti.

Naime do sada su se maksimalno trudili da ostvare sve ono što žele i kako u svom životu a tako je i vjenčanje bilo dio svega toga.

Oni su imali želju da se vjenčaju u crkvi i zakazali su vjenčanje u crkvi u 4h ali problem je bio u tome što sui oni zakasnili na svoje vjenčanje jer je bila velika gužva u saobraćaju koju nisu nikako mogli da izbjegnu.

Naime oni su odlučili da će da imaju tradicionalno vjenčanje te da će sve običaje da ispoštuju pa je Ljuba po Katarinu došao sa svatovima kako bi on nju mogoa da odvede u svoj dom.

Oni su nju izveli iz njene djevojačke sobe nakon što se ona oprostila i pozdravila sa svojim roditeljima.

Naime oni su napravili zaisat veliko vjenčanje na kojem je bio veliki broj njihovih prijatelja koji je odlučio doći da bi uradili i napravili sve što je potrebno da bi im uljepšali i uveličali ovkao poseban i sretan dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *