Showbiz

LJUBA prekriva svoje lice sa ovom MASKOM… ono što se iza maske krije je baš LOŠE..

Nakon što se završilo finale Zadruge Ljuba Perovićć je odlučila da ćče odamh da posjeti stomatologa kako bi joj on pomogao i rijepio oproblem sa nejnim zubima koji su se malo pomjerili i nisu ravni.

Naime ona je neadvno podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako ona na svom licu ima masku te su se svi zapitali šta se sa njom dešava s obziorom na to da je preko lica imala medicinsku masku.

S obzirom na činjenicu kako je ona već odavno priznala da želi da riješi neke od svojih problema sa kojima se već neko vrijeme mučila i nije znala na koji načion bi da ih riješi.

Naime ona je prioznala svojim fanovima da sada nosi protezu kao bi joj se zubi izravnali i ujednačili jer ona nije na a vrijeme nosial protezu i sada naravno iam ovakvi e zube i ovakve probleme koje želi odmah da riješi i da se obezbijedi i da ima ono što je htejla da ima i kako je htjela.

Naime ona je mnoge nasmiajla sa maskom s obzirom na to da su je neki pitali čemu maksa preko lica i zašpto skriva ptotezu jer neki joj nisu povjerovali u ovo jer da je ona uradil i a protezui ne bi bilo potrebe da nosi ovakve makse preko svog lica.

Da lči je ona možda uradila neku korekciju na svom licu koja i nije ispala najbolje i onako kako je ona htjela ili je nepto drugo u pitanju to će da se vidi u nardnom periodu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *