Showbiz

Ljubina žena odmah napravla PROBLEM a pogledajte PREDBRAČNI UGOVOR KOJI JE LJUBA MORAO DA POTPIŠE…

Ljuba Perućica je nedavno odlučio stati na ludi kamen i oženiti se sa svojom dragom Katarinom Kolozeus sa kojom je već dugo vremena bio u vezi.

Naime Katarina i Ljuba su se vjenčali 10.10 i tvrde da smatraju da će to ipak da bude jedan od njihovih njaboljih i najsretnijih dana do kraja žiovota.

Naime na njihovom vjenčanju je bio veliki broj gostiju koji su odlučili doći i uveličati njihovo slavlje i obradovati ih na pravi način.

Naime Katarina i Ljuba su do sada imali jako dobar odnos i radili su sve što su htjeli do sada i kako i na koji način da bi bili sretni i zadovoljni sa svim.

Naime Kataraina i Ljuba su potpisali predbračni ugovor o kojem su svi pričali taj dan i o kojem su svi pričali jer ih je zanimalo šta li se to tamo nalazi i koji se do sada napravio kako treba,

Naime sve do sada je napravio i uardio onako kako on želi i smatra da je ipak najbolje za sve da se uradi a predbračni ugovor koji su napravili je jako zanimliv i niej onakav kakvim su ga mnogi smatrali da jeste.

Kataria Kolozeus je sazala za to i odlučila je da će da podijeli fotografiju predbračnog ugovora koji su oni potpisali i napisala je kako ima želju da ovako i na ovakav način svima zapuši usta i da svi prestau da pričaju toliko o tome i da je puste na miru.

Kratina je napisala kako je Ljuba itekao sretan jer je oženio djevojku koja se uspjela do tada da ostavri sve u životu i da nema potrebe da se pričaju takve laži jer je ona napravila sve što ima i kako želi da ima u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *