Lukas i Sonja ponovo ZAJEDNO a pogledajte gdje su se skrivali i zašto... - Čitaonica

Lukas i Sonja ponovo ZAJEDNO a pogledajte gdje su se skrivali i zašto…

Aca Lukas i njegova žena Sonja Vuksanović su se razveli prije par mjeseci nakon čega je Aca ubrzo imao vezu sa jednaom djevojkom i svi su samo o tome pričali al nedavno su se ponovno pojavili zajendo takod a je izgleda palo pomirenje između njih dvoje.

 

 

 

 

 

 

 

Oni su se pomirlili prije par mjeseci i niko nije znao za to jer su se oni baš potrudili da sve to sakriju.

Oni izbjegavaju da se pojave u javnosti zajedno kao što su neka gradska dešavanja ali nisu mogli odoliti a da ne slave Božić sa svojim prijateljima u jednom prestoničkom restoranu gdje su baš uživali i proveli lijepo vrijeme zajedno.

 

 

Aca i Sonja  ne mogu jedno bez drugog jer ipak predugo su bili zajedno da bi mogli da žive jedno bez drugog. Aca Lukas je otkrio kako i dok su bili rastavljeni oni su jednim velikim dijelom bili zajendo jer oni naprosto ne mogu jendo bez drugog što su i dokazali.

Sada ponovno žive zajedno i  sve dok en poprave svoj odnos oni se neće pojavljivati nigdje zajedno u javnosti.

Ali ipak nisu uspjeli ni ovo da sakriju i vjerujemo da su itekako ljuti zbog toga.

 

Aca je za Božić pjevao dok ga je Sonja u potpunosti uživala slušajući ga  a tada s emoglo itekako primijetiti kako se oni još uvijek vole i kako lude jedno za drugim.

Aca se sada odlučio povući iz javnosti kako bi malo odmorio od svega i kako bi ponovno  lijepo organizovao svoj život te kako bi se sve vratilo u normalu i onako kao treba da bude.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *