Showbiz

Lukasova SONJA ostala BEZ SILIKONA U ZADNJICI!! Sve popucalo… Sada UŽASNO IZGLEDA…

Sonja Vuksanović je bila u braku sa Acom Lukasom i svi je po tome i znaju a nedavno je imala vliki problem nakon što je dobila sepsu ondosnu jendu vrtsu infekcije krvi jer je silikon kojeh ima u svojoj zadnjicvi pukao.

Naime ona se nije nadala da bi joj se nešto ovako moglo desiti i zaisa je bila iznenađena kada je vidjela ovo jer dala je veliku sumu novca da bi imala silikone koji su dobri i da joj se neće desit nešto ovkao.

Naime oan je operaciju radila početkom ove godine i to kod jednog od anjbokjih estetskih hiururga u Istanbulu kog kojeg je bila i Jelena Karleuša.

Ona je čak dala 7.000 eura da bi imala ovakve suilikone i zadnjicu u kao iz snova i zaista je bila sretna i zadovoljna sa svim što je on uradio i nije se nadala da bi joj se nešto ovako i moglo desiti.

Naime ona je dobila visoku temperaturu i niej znala šta joj se z dešava i kako samo joj nije bilo dobro.

Odmah je otišla na hitnu jer je imala i otežano disanje i otkrili su da je dobila tešku infekciju te kako i omdah moraju da reaguju kako bi ovo riješli jer se ipak radi o teškom stanju.

Odmah su joj rekli da će morati da joj izvade implantate je rje zbog njih dobila infekciju i kako ako ih ne izvadi mogla bi smrtno da strada i ramo je ostala neko vrijeme dok joj nisu riješili ovaj slučaj i pomolgi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *