Showbiz

Luna do sada nikada nije htjela da priča o svom BRATU ADAMU jer joj je on uradio…. Nikada mu neće oprostiti!!

Adam Đogani je brat od Lune Đogani koji je nedavno počeo da se druži sa Markom Petrušević Petrućijem i oni su bili u Imaginarijumu. Sada nakon što su vani oni su odlučili da će se opustiit i uživati u slobodi maksimalno.

Petrući je do sad abio poznat po tome što je on uvijek maksimalno uživao u životu i znao je na koji to način najbolje da odradi.

Naime Petrući je već Adama zavolio kao svog brata i već ga tako i zove.

Petrući je do sada davo sve od sebe kako bi svima pokazao kako i šta on će da ima u svom životu i koji su njegovi prioriteti.

Naime Luna ne dozvoljava nikome da joj spomene brata ili da slučajno nešto za njega pita jer ona njega ne smatra bratom i on je za nju niko i ništa.

Luna tvrdi da ona nikada nije bila sa njim i ne zna ko je on uopšte tako da je njoj manje važno da bilo šta zna o nejmu i on nju ne zanima.

Luna Đogani u rijalitiju je bila i Petrući s obzirom da je njegov drug je nekoliko puta pokušavao da priča sa njom o tome ali naravno ona nije htjela ni da čuje za to jer ne želi.

Kasnije su se svi pitali zašto i kako ona to radi i da li joj je ikada bilo žao i da li se pitala kako je i šta je sa njenim i bratom te da li on nekada razmišlja o njoj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *