Showbiz

Luna Đogani i Marko Miljković se ponovo posvađali..Prestao je pratiti a evo šta se sada desilo!!!

Luna Đogani je sa Markom Miljković do sada bila u jako dobrim odnosima i mnogi su sumnjali u to kada i kako bi oni mogli da raskinu jer niko nije vjerovao u to da bi oni mogli da budu ovako sretni i složni.

Naime Marko Miljković i Luna Đogani su jako bliski bili i obilazili su raznorazna mjesta zajedno i niko do sada nije ni pomislio da bi nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da se odvija među njima.

Marko Miljković je nedavno odlučio da će prestati pratiti svoju dragu na Instagramu jer je tako najbolje za sve .

Naime on je prestao da prati brojne ljude i nikome nije bilo jasno zašto i kako je uradio on i na koji način je napravio nešto ovako.

Naime Marko Miljković i Luna Đogani su imali brojne probleme dok su bili u rijalitiju i niko nije mogao ni da vjeruje da bi oni mogli ostati i dalje zajendo iako su imali tolike probleme i tolike svađe dok su bili tamo.

Naime on je napisao kako je Instagram jako lijeo mjesto u koliko tmao pratite samo jednu osobu i podijelio je story a niko niej vidio o kojoj osobi se to radi i mnogi su pomislili da bi to mogla biti njegova djevojka jer nekako je liogično ako prati samo jednu osobu da to bude ona ali ipak to niej Luna.

Niko nije mogoa da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i odvija u ovom svijetu ali on je uraido to jer je njemu to sasvim u redu i sasvim normalno da ima i da na taj način funkcioniše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *