Showbiz

Luna Đogani ispratila svog ova u ZADRUGU te mu poručila da…

Luna Đogani je nedvno saznala kako njen otac ima u planu da uđe u rijaliti te kako već duže vrijeme razmišlja o tome a ni ona a ni njena majak nisu znale za to.

Gagi Đogani je odlučio da će i on da se opropa u ovim vodama te da vidi da li bi mogao da se snađe u svemu tome i na koji način.

Naime njegova kćerka mu je odlučila priznati da ovo niej očekivala od njega ali naravno da mu daje podršku u svemu tome jer zna koliko bi i ona sama bila sretnija i zadovoljnija da ima veliku podršku od njega u svemu u životu.

Naime ona je odmah podijelila njihovu zajendičku fotografiju na kojoj se vidi kako Luna ispraća svog oca u rijaliti i kako mu daje veliku podršku u svemu tome.

Naime ona je priznala da je vidjela kako je njen otac itekako spreman za nešto ovako i kako vjeruje da će uspjeti u svemu tome.

Luna tvdrid a je itekako ponosna jer je njen otac sakupio toliko hrabrosti da uradi nešto ovako s obzirom na to da je on nekako bio miran i tih te i povučen tako da se niej nadala da bi on mogao da uđe u Zadrugu ali eto ipak on hoće da uradi nešto ovako.

Želi da vidi kako sve to funkcioniše i na koji način u stvarnosti a ne kao sa malih ekrana kada to svi imamo priliku da gledamo.

Pogledajte i sami se uvjerite u to šta i kako se desilo te na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *