Showbiz

Luna Đogani je sa samo 14 godina živjela sa svojim momkom dok je njena sestra sa 14 išla na prvo zajedničko putovanje.. KAKO JE SVE OVO MOGLA DOPUSTITI NJENA MAJKA!!

Luna Đogani je oduvijek bila nekako malo više slobodnija od ostalih djevojaka jer je jena majka dopustila da ona vodi takav život i nikada se nije bunila oko takvih stvari.

Naime Luna Đogani je sa 14 godina živjela sa svojim momkom a sada je i njena sestra krenula tim putem te je i ona sa samo 14 godina otišla na prvo putovanje sa svojim momkom i to na Tenerife.

Naime mnogi za ovo nisu znali ali je Natalija Trik FX otkrila sve to što je ona davno saznala o njima te je sada odlučila i da će sve to da otkrije i da mnogi mogu da se uvjere u sve to.

Ona je priznala da nju ništa ne iznenađuje od ove porodice s obzirom na ovkave stvari koje je saznala o njima i koje su za njih sasvim normalne i sasvim u redu.

Naime Nina je nekako malo mirnija od Lune i barem ne pije i ne puši za razliku od svoje sestre koja je sve to već prošla i radila do sada.

Naime ona je priznala da ona nikada nije bila tako opuštena prema svojoj porodici i kada bi joj sin otišao negdje sam sa djevojom na noć ona ne mopže biti mirna jer se brine da li je sve u najboljem redu i da li su dobro pa onda i sve ostalo što dolazi.

Naime nije očekivala ni ništa bolje od njih priznala je i sama i da neke stvari nikada nije mogla ni zamisliti da bi mogle da se dese na ovakav način i da sve funkcioniše ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *