Showbiz

LUNA ĐOGANI je u KARLEUŠINOM STUDIJU da snima svoju novu pjesmu!!

Nakon što je Luna Đogani izašla iz rijalitja počela je odmah da greadi sovju karijeru i da danima svoju novu pjesmu radi u studiju ali ono što se niko nije nadao jeste činjenica da bi ona mogla sa njima da sarađuje.


Luna će da snimi sovju nivu pjesmu koja se zove “Deveti krug pakla” koju joj je njena majka pronašla i kupila jer je tekst ove pjesme nekao u potpunosti za lunu s obzirom na njenu cjelokupnu situaciju koju je do nedanvo imala sa sovjim bivšim momcima.

Naime ona je bila u studuiju u kojem i Jelena Karleuša snima pjesme te je mnoge iznenadila vijest kada su vidjeli a i čuli nešto ovkao s obzirom na to što su do sada i kako one imale.

Jelena nije ništa na ovo rekla jer vjerivatno ona ovo još nije ni vidjela a ni čula tako da joj i nije baš jednostavno bilo da ovo prihvati i da se sa ovim baš i pomiri.

Luna Đogani je do sada već neko vrijeme pričala o tome kako jevda čeka da izađe iz rijalitija i da počne da gradi svoju muzičku karijeru jer toliko vjeruje u sebe da bi mogal da uspije itekeko u tome.

Njena majak joj je naravno u svemu ovome najveća podrška i ona zaisat daje sve od sebe da joj pomogne na pravi način da ona uradi svoju novu pjemsu i izgradi dobru muzičku karijeru.

Pogledajte šta i kako ona radi te an koji način i kako želi da izgradi svoju karijeru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *