Showbiz

Luna ĐOGANI je u rijalitiju KORISTILA TELEFON!! Sad se sve saznalo…

Luna Đogani je pononvo ušla i u ovou sezonu rijalitija Zadruga jer je smatrala kako je to sasvim u redu i dobro za nju. Naime ona je nedavno uhvaćena sa mobitelom u ruci a već je poznato kako ni jedan učesnik rijalitija ne smije da ima telefon kod sebe i da ga koristi.

Naime ona je poseban šou pripremala za Zadrugoviziju i na brojnim fotografijama sa Zadrugovizije se vidi kako ona u sovjim rukama ima telefon iako niko do sada nije smio da ima telefon sa sobom.

Naime do sada su ej nekoliko puta osuđivali da je ona koristila telefon u rijalitiju i da je radila ovakve stvari ali ona je sve to demantovala ali više to ne može da uradi jer sada postoje i dokazi koji tvrde da je ona imala kod sebe telefon.

Kada je vidjela ove fotografije uvjerila se da više ne može da laže da nije nikada imala telefion kod sebe i da ga je koristila.

Naravno ona će dobiti veliku kaznu za sve ovo što je do sada uradila jer ipak iona je radila stvari koje nisu dozvoljene i koje su protiv pravila ovog rijalitija ali bez obzira na sve ona je bila spremna da uradi nešto ovako.

Niko ne zna šta je i zašto je ona imala telefon u rukama a mnogi sumnjaju da je imala telefon kako bi vidjela nastup pjevačice koju je ona trebala da odglumi tako da je ponavlajala sve.

Ali bez obzira na sve to njoj nije dozvoljeno da radi ovakve stvari kao ni ostalim takmičarima koji nisu imali telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *