Showbiz

Luna Đogani odlučila zaprostiti MARKA a pogledajte šta joj je on odgovorio!!

Nedavno su Luna i Marko odlučili da će se malo opusitit i zaplesati dok je bila neka fina opuštajuća muzika. Naime dok su oni tako uživali i opuštali se Luna je Marka odlučila pitati nešto o čemu ona već dugo vremena mašta da joj se ostvari sa njim.

Ona je nejmu govorila kako treba da zamisli da su oni sami sada na imanju i da ovako plešu te kako je to idealan trenutak da on nju zaprosi i da je to sada ili nikada.

Marko se pravio da je ne čuje šta ona priča, ona mu je ponovila nekoliko puta da li je on čuje.

On joj je samo rekao kako sluša muziku i nastavio je da je ignoriše.

Luna se naravno istog treba naljutila na njega jer je to sasvim ludo od njega što joj je rekao nešto ovako i ona mu jendostavno tako nešto ne može da oprosti jer nije u redu što joj je rekao ovako.

Ona se nadala da bi on makar mogao da se našali pa da kaže da bi to uradio ali ne on nije ništa htjeo da kaže na to.

Luna već neko vrijeme mašta o tome da se pojavi muškarac koji bi bio spreman da je oženi i da ostane sa njom do kraja žiovta je rona ima tolku želju da pronađe nekoga s kim bi mogla napokon da se skrasi i da kaže to je to.

Ona je o tome maštala i sa Slobom Radanovićem ali od tog anije bilo ništa niti je se šta moglo ostavriti s obzirom na to kako je on razmišljao i kako nije imao u planu da sa njom ima nešto ozbiljnije ili nešto više.

Luna se toliko na njega naljutila da je počela da urla na njega jer je očigledno da on sa njom ne planira ništa više da ima i da je njihova veza proprala već odavno a ovako se samo vuku zajedno jer još traje rijaliti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *