Showbiz

Luna Đogani ponovo u Zadruzi.. Pogledajte kako sada izgleda i šta je sada odlučila da će da uradi!!

Luna Đogani je nedavno ponovo posjetila Zadrugu kao nekada što je bila ali ipak još ne razmišlja o tome da se ponovo usudi ući i takmičiti. Naime ona je sada došla kao član žirija kako bi ona mogla da ocjenjuje takmičare tokom Zadrugovizije.

Naime ona je priznala da se itekako radovala svemu ovome i da je jedva čekala da se nešto ovako desi. Naime ona se posebno obradovala svom ocu kad ga je vidjela jer je ona priznala da je itekako ponosna na svog oca zbog svega što je tamo uradio i napravio.

Luna Đogani je priznala da se itekako obradovala kada je vidjela šta i kako i na koji način je uradio njen otac do sada i na koji način je uradio i odradio određene stvari do sada.

Naime ona je sada počela da radi kao pjevačica i itekako je sretna sa svim što je uradila i napravila do sada i na koji način.

Nikada nije mogla ni da zamisli da će se jednog dana i u tom pogledu da ostavri i da je to ono o čemu je ona oduvijek maštala da ima jendog dana u svom životu.

Nikada nije mogla ni da zamisli da bi jednog dana moglo da joj se desi nešto ovako i na ovakav način.

Naime ona je imala poseban zadatak u emsiji da uradi te je morala da hoda preko isjeckanog mesa, pa po crvima onda po ledu i na kraju je dočekala mala životinja koje se ona itekako plašila i ni sama nije znala kako i na koji način bi se izborila sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *