Showbiz

LUNA ĐOGANI PRIPREMA sprema spektakl… RADI SA NAJJAČOM EKIPOM…

Naime pri izlasku iz rijalitija Luna Đogani je otvorneo pričala o tome kako ona već ima u planu da se posveti svojoj nvooj pjemsi oku već odavno ima želju da objvi i da ćže joj njena majka makimalno da pomogne.

Naime mnogi nisu mogli ni da povjeruju da je ona izbiljna sa tim te da bi zaisat mogla da uradi nešti ovkao ali ona je zsiata vejroivali ili ne već počela uveljko sa priprmama i mogla bi da napravi super stvar.

Naime ona je pokazala da bi i ona mopgla da izgradi muzičku karijeru s obzirom na to da ima makar malo muzikalnog karaktera jer je ona iz porodic koja živi od tog posla smatrase da bi i ona mogla kako da ostavrti svoje snvoe.

Luna Đogani je sada odlučila da će da se malksimalčno tome posveti i da radi na pisanju svoje nove pjesme koju jevda čeka d asvima pokaće i da objavi te da ih oduševi na sve moguće načline sobziorom na to kako je dobro odradila posao i kjako .

Lina je pčela da sarađujje sa jednim od njauspješnijih menadžera sa estrade a TO JE sAĐŠA Đurič koji je do nedavno radio sa Ramsilom Mnaojlović sa kojom baš i više ne sarfađuej s obzirom na to da s epina povukla iz javnosti i da je vjerovatno je sad abila okupirana ojo svega i oko.

Pogledajte i sami šta je Luna napisala na sovm Facebook i Instagram profilu te objasniala kje sve što ej do sad ai kako uradila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *