Showbiz

Luna i Marko su se malo više zabavili u BAZENU i zaboravili su da ih neko snima… Pogledajte šta su sada uradili…

Luna Đogani i Marko Miljković su nedavno odlučili da će se malo više opustiti u bezenu nakon što su malo popili. Niame oni su se ponašali kao da su sami na ovom svijetu i kao da nikoga nema oko njih .

Oni su se kupali i razmjenjivali su strasne dodire pred svima kao da nikoga nema pored njih i kao da im je to sve sasivm normalno.

Mnogiu su ih zezali i pokušali su da ih ometu dok su oni radili te stvari ali oni se nisu dali omesti.

Luna se ponašala kao da je sasvimnjima sve u redu i oni su se dodirivali pred svima kao da nikoga nema pored njih.

Luna se neadvno sa svima svađala kako ona nije bila toliko intimna sa Markom kao što mnogi priočćaju nakon što su svi vidjelui video snimak na kojem se viid kako oni imaju odnose i kako je to njima sasvim u redu i kako to rade kao da nikoga nema tu.

Zadrugari su rekli kako Luna nema ni malo mozga i kako može ovako da se ponaša i da radi ovakve stvari sa bilo kim s kim ona počne vezu u rijalitiju i već je poznato kako se te njene veze završe i na koji način.

Luna ne želi da se raspravlčja sa drugima nego samo tvrdi da to nije istina i kako ona ne razumije kako ljudi mogui da budu ovakvi i da pričaju o njoj ovakve stvari sve dok s enije pojavio ovajvideo i pokazao nešto sasvim drugo nakon čega ona više nije ni mogla niti je znala šta bi rekla na sve to.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *