Zanimljivosti

Luna i Marko su se ponovo posvađali! Ovaj put Luna nije ličila na sebe! Pogledajte kako je to izgledalo!!!

Luna Đogani je do sada uvijek na svaku svađu sa svojim dečkom histerisala i plakala, međutim, ovaj put je bilo drugačije. Luna kao da se preko noći probudila. Šta se desilo sa njom, niko ne zna ali saznati ćemo kada ona ispriča.

Ovaj put, ponovo je Marko poludio i rekao je što nije trebao a to je da mu Luna ne može moralisati. Međutim, to je Lunu mnogo uvrijedilo i mnogo se naljutila.

Otišla je u svoj krevet i mnogo se naljutila. Nije plakala ali je stalno zvocala i napadala ga je. Marko je došao do nje, po prvi put da učini takav korak, i ispričao se. Pokušao je da se pomire.

Luna ga je odmah odgurnula od sebe i rekla mu da ne želi da bude jedna od njegovih djevojaka koje je naučio da ima. Ona je jedna jedina i neponovljiva, Luna Đogani.

Marko joj se izvinuo i rekao da nije tako mislio ali Luna je bila odlučna. Izgleda da njima nikako nije suđeno da budu zajedno ali trudi se Marko da ta veza opstane.

Iako do sada nikada nije, Marko se sada potrudio da riješe nesuglasile. Pobijedila je ljubav i nastupali su zajedno na Zadrugoviziji. Luna je ipak popustila emocijama i ostala je sa Markom jer ipak to oboje i žele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *