Showbiz

Luna i MARKO u napokon odlučili šta će da urade.. PREVARILI SU SVE i ovo je bio samo dio njihove igre..

Naime nakon svega što se do sada desilo Luni i Marku u rijalitiju oni su odlučili da će konačno da odluče da li čće da bd i dalje zajedno.

Naime oni su bili 6 mjeseci zajendo u rijalitiju i Luina je kao i do sada pokazala kako ona može da da se od sebe i da uloži veliki trud i napor samo kako bi mogla da ostvari dosta toga u svom životu.

Naime iznenada su prekinuli svoju vezu te niko nije očekivao nešto ovkao od njih i naravno ona je odlučila da da se više neće njemu moliti da se pomire jer više ne može to da podnese nakon svega što se i kako desilo.

Luna Đogani je sa Markom imala svakojake situacije i radili bi dosta toga samo kako bi uspjeli da se izbore za ono što su htjeli a Luni je naravnio bio san da osvoji glavnu nagradu i da pobijedi.

Luna Đogani je sa Markom Miljkovićem provela dosta vremena i naravno ako i što je sa Slobom bila spremna na sve tako je i sa Markom .

Luna je najavila sovj dolazak u sutrašnju emisiju gdje će da priča o tome šta se desilo na njenom i Markovom sinošnjm sastanku te šta su odlučili, da li će da budu zajendo l ne nakon svega što im se do tada desilo i nakon svega što su uradili.

Marko nije htjeo ništa da kaže na sve to jer ipak neke stvari on ne želid a dijeli sa javnošću bez obzira na to što on zna da će Luna sve to da uradi za njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *