Showbiz

Luna i Marko već ZATRESLI KREVET.. STRASTI SU SE uzburkale.. Pogledajte šta se desilo!!

Luna Đogani je odlučila da će se malo više opustiti sa svojim momkom Markom Miljkovićem sa kojim je bila tako bliska prije nego što je ponovo došla u rijaliti.

Naime nakon svega što im se desilo mnogi su pomislili kako su oni završili i kako je istina sve ono što su oni predstavljali drugim ljudima i na koji način.

Oni su odmah dobili sobu i izolacijui gdje su odlučili da će se prepustiti čarima i maziti se i dodirivati kao i do sada što su radili i na koji način.

Naime ona je odlučila da će zaboraviti sve i nastaviti sa njim tamo gdje su stali i zaista se sve tako i dešavalo i oni su se sinoć opustili kao da se nije ništa desilo i kao da je sve u redu među njima.

Luna je u jako sretna sa Markom i to su svi mogli da vide i da se uvjere koliko se ona zaljubila u njega i na koji način oni funkcionišu te kao je svbe ovo moguće i kako su se oni opuštali i na koji način.

Oni su navukli jorgan na sebe i počeli su da se maze i da se maksiamlno opuštaju i da uživaju na pravi način i da nikada do sada nisu bili ovako vatreni kao što su to bili sada i na koji način su sve to uradili i odradili do sada.

Luna se potpuno posvetila njihovoj vezi i djeluju jako sretni kao nikada do sada.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *