Showbiz

Luna ima probleme sa SILIKONIMA.. Marko u panici jer će mu djevojka možda morati da izvadi silikone!!!

Luna Đogani je nedavno odlučila da se pohvali sa svojim silikonima koje je nedavno uradila i mnoge izenadila jer je jako dobro odradila posao.

Naime ona je na otvaranju kluba Gotik zajendo sa svojim momkom došla u jako izazovnoj kombinaciji te se pohvalila sa svojim bujnim silionima koje je uradila i izenadila sve sa ovim.

Naime ona je imala veliku želju da ovo odavno uradi i napravi u svom životu na jedan i poseban način i čim je izašla iz rijalitija ona je napravila ovo.

Naime na sebi je imala kombinezon koji je imao dekolte do pupka te su se itekako i mogle vidjeti njene bujne grudi koje ona ima.

Luna je priznala kako je sa Markom posebno sretna i zadovoljna sa svim do sada što su i kako uradili i na koji način u svom životu.

Nisu se nadali da bi ovako brzo mogli da uspiju da urade sve što žele i kako u svom životu te kako je posebno sretna na sebe i ponosna zbog veze koju je ostvarila sa Markom.

Marko joj je velike poodrška u svemu te je itekako sretna i ponosna na sebe zbog toga i ni sama nije i mogla da vjeruje da je moguće da joj se desi nešto ovako i na ovakav način u životu jer neke stvari koje su joj se desile u posljednje vrijeme su joj bile itekako veliki problem i ni sama se nije nadala ovome.

Sada radi sve ono što želi i kako da ostavri u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *