Showbiz

Luna izvrijeđala VLASTITU MAJKU jer je otvoreno pričala o tome ŠTA I KAKO MISLI O NJOJ!!

Luna Đogani je nedavno bila gost u emsiji kod Ognejna Amidžića gdje je ona imala posebnu kombinacju na sebi kojom je naravno privukla veliku pažnju na sebe.

Naime ona je imala itekako burnu večer s obzirom na to da je Ognjen ispitivao za raznorazne stvari a jedno od njih bilo je pitanje šta Luna misli o svojoj majci gdje je ona nekako bila i suviše iskrena i direktna.

Naime ona je proznala da se do sada dosta puta uvjerila kako je njena majka suviše dobra te da bi trebalo da postane malo grublja i da bi pokazala ljudima kao treba da se ponašaju prema njoj i da nikome ne dozvoli da je ismijava, omalovažava i slično.

Ona je sebi dopustila razborazne stvari da joj rade i zbog toga je imala raznorazne probleme.

Naime treba da se nauči kako da bude malo lošija osoba i da bi tek tada mogla da uspije a ovako je naivna i smiješna.

Ognjen je kao i obično znao kako i na koji način najbolje da izvuče ono što želi da čuje i kako od svojih gostiju pa tako i do nje.

Naravno Luna je i do sada bila poznata po tome što joj takve stvari nikada nisu bile problem da ona bude direktan i da kaže otvoreno šta i kako misli te na koji način o svemu tome.

Neke stvari koje su joj se do sada dešavale trebale su da joj budu lekcija za ubuduće ali nažalost ona se nije na taj način snašla u svemu tome i zbog toga se sve ovako odvijalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *