Showbiz

Luna je izjavila kako ne ŽELI DA IMA MOMKA.. Odmah želi MUŽA a evo i zašto..

Luna Đogani je nedavno sve iznenadila nakon što je na svom Instagram profilu podijelila priču gdje je ona otvoreno pričala o svojim problemima koje ima.

Naime ona je odlučila na taj način da traži muža jer je priznala da više ne može da izdrži ovako i na ovakav način da funkcioniše nakon svega što joj se desilo.

Ipak neke stvaru su je toliko iznenadile i izbacile iz takta da je i sama priznala da se iznenadila jer joj se sve to i na takav način desilo.

Naime ona je nedavno izjavila kako se navikla na samoću i kako joj nije problem više ovako da funkcioniše.

Ona je podijelila fotografiju kojom je htjela da objasni kakva je ona domaćica te šta i kkao ona voli i na koji način radi određene stvari i šta joj je sve potrrebno da bi bila sretna i zadovoljna.

Pitala se ko bi je ženio jer je ona sada baš u punom usponu a pohvalila se i kako je dobra domaćica a u tom trenutku joj se javio neki muškarac kojem je odmah odlučila odgovoriti na poruku a i priznala je i sama da joj je već vrijeme da sebi pronađe nekoga s kim bi mogla biti nakon toliko vremena.

Nikada joj nije bio problem da uradi i napravi određene stvari kako bi bila sretna i zadovoljna nakon toliko vremena joj je provela sama i nakon svih razočarenja koja je imala sa svojim prethodnim partnerima.

Sada je spremna da sve to eliminiše i riješi kako bi bila sretna i zadovoljna nakon toliko vremena koje je prošlo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *