Showbiz

LUNA JE PRIZNALA DA bi se uskoro mogla VJERITI SA MARKOM… Evo šta oni spremaju!!!

Naime Luna Đogani je svojim dolasakom u rijaliti mnoge iznenadila i mnogi su se mogli uvjeriti u tio kako je ona ponovo spremna da uradi sve i svašta samo kao bi dobila ono što ona želi i na koji način da ima u svom životu.

Naime ona je već počela da se mazi sa Markom Miljkovićem i izgledaju jako sretni kao da se ništa nije ni desilo i kao da se nisu ni rastali iako su svima tvrdili da se desilo nešto tako i da više nisu zajendo i da više neće ni biti zajedno.

Naime ona je njega sinoć pitala da li će on nju oženiti na šta je Marko odmah odgovorio da hoće i da jedva čeka da se desi nešto tako i na takav način.

Naime ona je pitala i kada će on to da uradi na šta joj je on odgovorio da će se to desiti vrlo brzo i za par mjeseci.

Oni su svoju vezu započeli dok su bili u rijalitiju i u to su svi mogli da se uvjere da im veza funkcioniše na takav način i da su oni spremni da urade sve samo kako bi bili sretni i zadovoljni i kako bi imali ono što žele i na koji način da ostvare u svom životu.

Naime oni su dokazali kako su oni veliki lažljivci i kako su sve ovo glumili kako bi na ovaj način privukli pažnju na sebe i kako bi zaradili novac na ovaj način.

Pogledajte kako su se oni zabavljali tu noć.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *