Showbiz

Luna je snimila svoj PRVI VIDEO NA KOJEM SE vidi kako ona radi svoj SPOT ZA NOVU PJESMU!!

Luna Đogani je počela aktivno da radi na svom novom spotu i na sovjoj novoj pjesmi koju je počela aktivno da radi od kako je izašla iz Zadruge jer ona ima veliku želju da uspije u tome.

Naime nedanvo su počele da kruže priče akko je ona snimila već jedan vidoe dok je bila u srenjoj školi sa svojim prijaterljem kada je bila na njgeovom rođendanu te je on nji zavodio na pravi način dok su ostali to snimali.

Luna tvrdi da nešto tako nije moguće s obzirom na to da je sa n jom bio i njen brat Ama i Aleksa Savić koji je također bio u rijalitiju.

Aleksa Savić je do sada bio u jako odbirm odnosima sa Lunom i niakda se nisu posvađali ili slično tome tako da je sigurno da on ne bi ništa slagao kada je Luna u pitnaju.

Naime ona je priznala koliko je ljuta od kako je ovo saznala jer ne možeć da vejeruje da ljudi mogu da budu ovkao zavidni i da rade ovakve stvari jer ipak ko bi mogao da napravi nešto ovkao i to na ovaj način.

Tvdri da se niej nadalad a postoji veliki i broj hejtera da bi mogao da joj napravi nešto ovako i to na ovaj način ali sada se uvjerila da je nešto tako moguće i da im nikada neće oprostiti nešto tako.

Pogledajte i samu kako Luna vrijendo radi na svojoj novoj pjesmi i kako je sigurna da ćed a uspije u svemu tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *