Showbiz

Luna je svima javila da je TRUDNA ali kada je uradila test za trudnoću…

Luna Đogani je nedanvo odlučila da će da s epomiri sa Markom Miljkovićem koji je ostavio bez imalo stioda i srama da prije finalane večeri ali naravno pokajao se jer je ostavio tako da se sada ponovo pomirio sa njom.

Naime nakon svega što je on njoj uradio ona je odlučila da će da bude sa njim u vezi i da mu sve oprosto bez obzira na sve što je on njoj do sada uradio i na koji način.

Luna je već odavno pričala o tome kako mašta da ima uskoro bebu i da je ona spremna da se potrudi maksimalno oko toga da bude prava majka i da njena beba bude dobro.

Naime ona je tio rpičala a naravno svojim ponašanjem ona je pokazala sasvim drugo s obzirom na to da se ona i sada ponaša ludo u djetinjasto te da niej spremna da se brine sama o sebi a kamp li nepto ovkao .

Ona je nakon izlaska iz rijalitija sovjoj majsci pričala kako ima tegobe i kako sumnja da je ostala u dirugom stanju te je počela već da vrišti i da tvrdi da je siugurno ostala u drogom stanju dok ije uradila test i uvjerila se da nije ostala u drigom stanju.

Anabela joj je odmah kupila test za trudnoću te je ona njega odmah uradila ib uverila se da nije ostala u drigom stanju i da joj je ciklus kasnio samo zato jer je ona bila napeta poslejdnje vrijeme i zato .

Ona se itekako obradovlaa kada je ovo vidjela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *