Showbiz

Luna montirala GLAS a ova djevojka je zapravo pjevala za nju!! KAKVA SRAMOTA…

Luna Đogani je nakon izlaska iz rijalitija odmah počela sa pripremama za svoju novu pjesmu za koju se maksimalno posvetila i potrudila maksimalno da uradi najbolje što zna i može.

Naime njena nova pjesma se zove “Deveti krug” i ona je odmah uradila i spot za svoju novu pjesmu.

Luna Đogani je nakon svih tih priprema koje je uradila za pjesmu odlučila da će da ode na odmor i da maksimalno uživa te da ima sve što želi i što joj je potrebno.

Naime odmah su počele da kruže priče kako ona nija pjevala u ovoj pjesmi te kako je neko zapravo montirao glas da bi djelovalo toliko stvarno da je to ona uradila ali zapravo nije.

Luna Đogani nikada nije htjela da prizna nešto ovako jer ona tvrdi da su to za nju presmiješne činjenice i pretpostavke jer ona nije uradila ništa ovako ili slično tome.

Antonia Gigovska je ime djevojke koja je navodno snimila ovu pjemsu za Lunu i ona se maksimalno potrudila da ujradi sve kako treba da niko ne bi mogao da otkrije da zapravo Luna nije pjevala.

Antonija se i sama odala kada je danas na dan kada je Luna objavila sovju pjesmu i ona na svom Instagramu podijelila video na kojem se vidi kako ona pjeva njenu pjesmu “Deveti krug” jer nije moguće da je ona taki brzo mogla da nauči tekst ove pjesme i da to uradi na ovakav način.

Luna se itekako naljutila kada je ovo vidjela jer ipak nešto ovako nije očekivala da bi moglo da se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *